Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Scutece adulti chilot Seni Active Normal M 10 buc.
329 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Chilotul absorbant Seni Active Normal Medium (circumferinta talie - 80 - 110cm) reprezinta alegerea potrivita pentru persoanele mobile cu incontinenta urinara medie si fecala. Discret sub haine si asemanator cu un chilot normal, se recomanda a fi folosit pe timp de zi. Adaptarea pe corp a chilotului Seni Active Normal se face la fel ca in cazul unui chilot obisnuit iar indepartarea sa se face prin ruperea cusaturii din lateral.

Scutecele Super Seni Plus sunt delicate si ajuta pielea sa respire pe toata suprafata de contact. Cu ajutorul functiei AIR, materialul exterior permite aerului sa circule, impiedica trecerea lichidului iar riscul aparitiei iritatiilor si a escarelor este minim.

Indicatorul de umiditate prezent in scutecele Seni Active Classic are rolul de a informa despre necesitatea schimbarii produsului. Banda imprimata pe stratul exterior al produselor, formata din linii galbene, isi schimba culoarea cand intra in contact cu urina iar inscriptia “FRONT” indica partea din fata a chilotului. Schimbarea culorii a 50-80% din lungimea indicatorului sugereaza schimbarea produsului.

Chilotul absorbant Seni Active Normal contine o banda elastica pe toata suprafata din jurul taliei si are o forma anatomica ce permite adaptarea optima pe corp si garanteaza confortul in miscari. Compozitia materialului este una moale ce nu fosneste si nu cauzeaza neplaceri.

Moale si delicat cu pielea, scutecul tip chilot contine volanase laterale fabricate dintr-un netesut hidrofobic special pentru un plus de protectie in cazul scurgerilor laterale. Functia Odour Stop face referire la compusii din interiorul absorbantului ce au rolul de a neutraliza mirosurile neplacute.

Prietenos cu orice tip de piele, acest chilot absorbant nu contine compusi din Latex iar pentru a fi sigilat in mod igienic inainte de a fi aruncat, acesta a fost dotat cu o banda adeziva speciala.
Din Gura in Gura